Kategorija proizvoda

Контакт: Јуди

Тел: + 86-21-54361792

Мобилни: +8613817594987

Вхатсапп: +8613817594987

Е-маил: Инкуире@дерфлек.цом

Сајт: ввв.дерфлек-сигн.цом

15 ОЗ. ПЕТ ДВОСТРУШКИ ПАПИРАН МАТЕРИЈАЛ

15 оз. ПЕТ БЛОЦКОУТ Банер је ојачан материјал за банере који се производи са блокираним слојем ПЕТ фолије у центру и ПВЦ ламиниран на предњој и задњој страни.

Chat Now
Detalji o proizvodu

15 оз. ПЕТ БЛОЦКОУТ Банер је ојачан материјал за банере који се производи са блокираним слојем ПЕТ фолије у центру и ПВЦ ламиниран на предњој и задњој страни. Овај 15 оз. Блоцкоут баннер је дизајниран да постигне 100% прозирност за блокирање слика на супротној страни или испирање слике због осветљења иза знакова. Будући да је то материјал против банане, овај медиј најбољи је избор за двостране графичке апликације у двостраним дисплејима где је супер глатка слика неопходна за гледање на вишем и блиском нивоу.

15оз блокирање ПЕТ банера

15 оз. блокиран материјал банера

15 оз. двострани баннер банер


Популарне апликације за овај 15 оз. блокадни материјал укључује банер сталци и ролл-уп дисплеје где је неопходно потпуно крварити штампање.

Материјал за ПЕТ банере се такође може производити са једносмерном ПВЦ ламинираном за лакшу и економичну сврху. ПЕТ баннер сиве позадине од 13оз може се одштампати са стране.


Редовно, постоје 2 слоја ПЕТ фолије у средини, двострани ПВЦ , чине укупну тежину 15оз; ако је једна страна ПВЦ, тежина би била 13оз; најекономичнији ПЕТ банер је 1 слој ПВЦ + 1 слој ПЕТ, тежина би била 10оз.

ДЕР Нови материјал је један од водећих Кина 15 оз. пет двостраних баннер материјал произвођача и добављача, са професионалним творницом, ми смо у стању да произведу висококвалитетне 15 оз. пет двостраних баннер материјала по конкурентној цијени, а ми увек можемо понудити производе за продају. Добродошли у велепродајне производе од нас.
Hot Tags: 15 оз. пет двострани баннер материјал, блокада баннер, 15оз винил баннер материјал, ПЕТ банер материјал
Srodni proizvodi
Istraga